Οδηγίες σχετικά με την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2022-23

Οι εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη ημερησίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη εσπερινού, (ΓΕ.Λ./ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑΛ.) για το σχολικό έτος 2022-23 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές. Συνημμένα θα βρείτε οδηγίες που αφορούν την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή υποψηφίων στις σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

Επισυναπτόμενα θα βρείτε τα σχετικά έγγραφα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) με Θέμα «Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή υποψηφίων στις σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2022-2023».

 

ΕΞΕ – 30494 – 2022 – Ενημέρωση έκδοσης προκήρυξης διαγωνισμού στις σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστι(1)

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ 2022

Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘ.

Ακολουθεί συνημμένα αρχείο για την ενημέρωση  έκδοσης προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘ, καθώς και η αντίστοιχη προκήρυξη.

 

Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για εισαγωγή στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΛΑΣ 2022_ΑΔΑ ΩΧΣΑ46ΜΤΛΒ-ΔΔΡ