ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ευρώπης – Κυριακή 12 Μαΐου

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 12 Μαΐου θα
πραγματοποιηθεί ο εορτασμός για την Ημέρα της Ευρώπης. Θα είναι μια
σημαντική ευκαιρία για τους μαθητές να βιώσουν αυτή την εμπειρία και
να αποκτήσουν εφόδια για το μέλλον τους. Σας επισυνάπτουμε μήνυμα με
πληροφορίες και οδηγίες για την εγγραφή , τη συμμετοχή και την
μετακίνησή τους προς το χώρο των  εορταστικών εκδηλώσεων.

Για την καλύτερη οργάνωση της μεταφοράς, σας παρακαλούμε όπως οι συμμετέχοντες να εγγραφούν ατομικά εδώτο αργότερο μέχρι της Δευτέρα 22 Απριλίου.

Ο εορτασμός θα πλαισιωθεί από σειρά εκδηλώσεων, παιχνίδια με influencers, μουσική, workshops και άλλα δρώμενα. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συζητήσουν με εθελοντές της ομάδας together.eu, να μάθουν πως να φτιάχνουν το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς επίσης να συνομιλήσουν με στελέχη του ΙΚΥ, του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, άλλων υπηρεσιών της ΕΕ και των Europe Direct της περιφέρειας Αττικής. Μια σειρά από ΜΚΟ θα συμμετάσχουν επίσης με ενημερωτικό υλικό και διαδραστικές δραστηριότητες. Στην εκδήλωση θα βρίσκονται και εκπρόσωποι από πρεσβείες Κρατών Μελών της ΕΕ. Στις 17:30 οι συμμετέχοντες νέοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν δια ζώσης με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.

Η εκδήλωση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για δικτύωση καθώς επίσης για ενημέρωση για πολλά θέματα που αφορούν την ακαδημαϊκή και επαγγελματική καριέρα των μαθητών, ενώ υπόσχεται μια μέρα γεμάτη ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και μουσική.

Τέλος, θα ναυλωθούν λεωφορεία τα οποία θα παραλάβουν τους συμμετέχοντες από τα σχολεία τα οποία θα δηλώσουν συμμετοχή. Η αναχώρηση θα γίνει περί τις 14:30 με 15:00, ενώ η επιστροφή αμέσως μετά τη λήξη των εκδηλώσεων.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων
Posted in Χωρίς κατηγορία.